Sunday, January 10, 2021

Pour Faire Du Bon Café

Ingrédients

  • Un filtre d’étain (filtre de plaque d’étain sont les meilleurs) 
  • 10 grammes par tasse de café moulu 
  • 2 tasses d’eau

Instructions

  1. Placez le café moulu sur le filtre en étain.
  2. Faire bouillir l'eau.
  3. Lorsque l'eau est chaude, commencez à la préparer à recevoir l'infusion et à faciliter la filtration.
  4. Porter l'eau à ébullition.
  5. Versez de l'eau bouillante sur le café. Répétez 3 fois de plus.
Avertissement: En aucun cas, vous ne devez mettre du café sur un feu ouvert. Assurez-vous que l'appareil à café est nettoyé à l'eau froide pour dissuader le mauvais goût.

Source — Creole Cookery Book
Prepared by Kiara Green
Louisiana Anthology
January 10,2021

Ingredients

  • A tin filter (tinplate filter are the best)
  • 10 gram per cup of ground coffee
  • 2 cups of water

Directions

  1. Place ground coffee on tin filter.
  2. Boil water.
  3. When water is warm start to prepare it to receive infusion and facilitate filtering.
  4. Bring water to a boil.
  5. Pour boiling water over coffee. Repeat 3 more times.
Disclaimer: Under no circumstances, should you put coffee on an open fire. Make sure coffee appliance is cleaned with cold water to deter bad taste.


Source — Creole Cookery Book
Prepared by Kiara Green
Louisiana Anthology
January 10,2021

No comments:

Post a Comment