Patage Marininiere
Patage Mariniere
Ingrédients
- 1 oignon blanc
- 4 tasses d’eau
- 2 livres de différents types de poisson frais
- Sel
- 2 cuillères à soupe d’ayoli
- Vinaigre ou citron
- ¼tassedebeurre
- Pain
Instructions
- Faire bouillir l’eau dans une casserole. Couper l’oignon en morceaux ajouter dans la casserole. Laisser bouillir pendant cinq minutes.
- Ajoutez deux livres de poisson et sel. Faire bouillir modérément pendant quinze minutes.
- Liez avec deux cuillerées de ayoli, laissez cuire deux minutes.
- Presser un citron ou ajouter un vinaigre tactile avec du beurre dans la casserole et laisser mijoter une minute.
- Passez sur de simples tranches de pain coupees tres fin, servez très-chaud.
Ingredients
- 1 white onion
- 4 cups of water
- 2 pounds of different kinds of fresh fish
- Salt
- 2 tablespoons of ayoli
- Vinegar or lemon
- 1/4 cup of butter
- Bread
Instructions
- Boil water in a pot. Cut the onion into pieces add in the pot. Let boil for five minutes.
- Add two pounds of fish and salt to taste. Let boil moderately for fifteen minutes.
- Add two spoonfuls of ayoli and let cook for two minutes.
- Squeeze a lemon or add a touch vinegar along with butter to the pot and let simmer for a minute.
- Serve on simple slices of bread cut very fine and serve hot.
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