Monday, December 20, 2021

Crabes Farcis (Dressed Crab)

Ingrédients

  • Crabes
  • Crème
  • cuillère à café de beurre
  • Chapelure
  • Le sel
  • Poivre

Les Directions

  1. Ébouillanter les crabes avec de l'eau bouillante.
  2. Nettoyez et retirez uniquement la chair de crabe qui est ferme et le jaune. Ne jetez pas la coquille.
  3. Mélanger la crème, la viande et le jaune. Goûtez pour voir si amer.
  4. Ajouter le beurre, la chapelure, le sel, le poivre dans le mélange.
  5. Remettez dans la coquille et saupoudrez de chapelure.
  6. Mettre au four jusqu'à coloration dorée.

Ingredients

  • Crabs
  • Cream
  • Teaspoon of butter
  • Bread crumbs
  • Salt
  • Pepper

Directions

  1. Scald crabs with boiling water.
  2. Clean and remove only the crab meat that is firm and the yolk. Do not discard the shell.
  3. Put the cream, meat, and yolk together. Taste to see if bitter. 
  4. Add butter, bread crumbs, salt, pepper into the mixture.
  5. Place back into the shell and sprinkle with more bread crumbs. 
  6. Place in oven until golden brown. 
Source — Cooking in Old Creole Days
Prepared by Ashleigh Borel
Louisiana Anthology
December 20, 2021

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