Ingrédients
- Veau
- Petit morceau de pore salé
- Foie de veau
- Assaisonnement
- Truffes
- Champignons
- Bécassines
Les Directions
- Prenez du veau, des pores salés et du foie de veau; hachez le tout finement, avec un peu d'assaisonnement.
- Laisser mijoter à feu doux, vaporiser et mélanger le tout pour faire une pâte.
- Hachez les truffes et les champignons et ajoutez un peu d'eau des deux, mélangez à la pâte.
- Couper la bécassine en deux et remplir de pâte, cuire 10 minutes.
- Terminer avec de la gelée.
Ingredients
- Veal
- Small piece of salted pore
- Calf's liver
- Seasoning
- Truffles
- Mushrooms
- Snipe
Directions
- Take some veal, salted pore, and calf's liver; chop everything fine, with some seasoning.
- Simmer mixture over low heat, spray and mix everything together to make a paste.
- Chop the truffles and mushrooms and add some water from both, mix into the paste.
- Cut snipe in half and fill with paste, cook for 10 minutes.
- Finish with Jelly.
Source — Cooking in Old Creole Days
Prepared by Ashleigh Borel
Prepared by Ashleigh Borel
Louisiana Anthology
December 20, 2021
December 20, 2021
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