Monday, December 20, 2021

Bécassines de la Nouvelle Orleans (New Orleans Snipe)

 Ingrédients

  • Veau
  • Petit morceau de pore salé
  • Foie de veau
  • Assaisonnement
  • Truffes
  • Champignons
  • Bécassines

Les Directions

  1. Prenez du veau, des pores salés et du foie de veau; hachez le tout finement, avec un peu d'assaisonnement.
  2. Laisser mijoter à feu doux, vaporiser et mélanger le tout pour faire une pâte.
  3. Hachez les truffes et les champignons et ajoutez un peu d'eau des deux, mélangez à la pâte.
  4. Couper la bécassine en deux et remplir de pâte, cuire 10 minutes.
  5. Terminer avec de la gelée.

Ingredients

  • Veal
  • Small piece of salted pore
  • Calf's liver
  • Seasoning
  • Truffles
  • Mushrooms
  • Snipe

Directions

  1. Take some veal, salted pore, and calf's liver; chop everything fine, with some seasoning.
  2. Simmer mixture over low heat, spray and mix everything together to make a paste.
  3. Chop the truffles and mushrooms and add some water from both, mix into the paste.
  4. Cut snipe in half and fill with paste, cook for 10 minutes.
  5. Finish with Jelly.
Source — Cooking in Old Creole Days
Prepared by Ashleigh Borel  
Louisiana Anthology
December 20, 2021

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