Thursday, April 21, 2022

Haricots Verts

English:

Ingredients

  • 1 small onion
  • 1 ounce of parsley
  • 1 ounce of bay leaf
  • 1/2 ounce of thyme 
  • 1/2 pound of haricots verts (baby string beans)

Directions

  1. Tie the onion, parsley, bay leaf, and thyme together with a thread and boil for 15 minutes.
  2. Take the haricots verts to a rolling boil for 30 minutes.
  3. When both are done boiling, dry well with a clean cloth.

Français:

Ingrédients

  • 1 petit oignon
  • 1 once de persil
  • 1 once de laurier
  • 1/2 once de thym
  • 1/2 livre de haricots verts 

Directions

  1. Attachez l'oignon, le persil, le laurier et le thym avec un fil et faites bouillir pendant 15 minutes.
  2. Porter les haricots verts à gros bouillons pendant 30 minutes.
  3. Lorsque les deux sont cuits, séchez-les bien avec un chiffon propre.
Source — Cooking in Old Creole Days
Prepared by Robert Stewart
Louisiana Anthology
April 21, 2022

No comments:

Post a Comment