English:
Ingredients
- Two eggs
- Five ounces of powdered sugar
- Five ounces of butter
- Five ounces of flour
Directions
- Weight the two eggs, set aside the same weight in powdered sugar, butter, and flour.
- Melt a little butter in a pan, break the eggs into the pan, then add the set aside ingredients.
- Mix everything together well and add a pinch of salt.
- Prepare little dishes with butter, pour the mix in there, then cook.
- Alternatively, you can add crushed almonds to give more texture, or roll into dough for small cakes.
Français:
Ingrédients
- Deux Oeufs
- Cinq Onces De Sucre En Poudre
- Cinq Onces De Beurre
- Cinq Onces De Farine
Directions
- Pesez les deux œufs, réservez le même poids en sucre glace, beurre et farine.
- Faites fondre un peu de beurre dans une poêle, cassez les œufs dans la poêle, puis ajoutez les ingrédients réservés.
- Bien mélanger le tout et ajouter une pincée de sel.
- Préparez des petits plats avec du beurre, versez-y la préparation, puis faites cuire.
- Alternativement, vous pouvez ajouter des amandes concassées pour donner plus de texture, ou rouler dans la pâte pour de petits gâteaux.